Filo su šaldytais žiediniais kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Filo su šaldytais žiediniais kopūstais

Trapi filė tešla kartu su žiediniais kopūstais - tai patiekalas tiems, kurie saugo savo figūrą arba laikosi sveikos mitybos. Žiediniai kopūstai yra viena populiariausių daržovių, kurias galima ilgai laikyti užšaldytas. Dar vienas produkto privalumas - greitas ir paprastas paruošimas. Filo pyragas su žiediniais kopūstais patiks net vaikams, kurie dažnai atsisako klasikinių patiekalų iš šios daržovės.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
339 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Filo su šaldytais žiediniais kopūstais Žingsnis 1
Paruoškite kopūstų įdarą. Uždekite nedidelį puodą ant ugnies ir užvirinkite. Išvirkite šaldytus krapus ir palaikykite juos verdančiame vandenyje apie 5 minutes, kad vaisiai suminkštėtų. Tada kopūstus nupilkite po šaltu vandeniu. Keletą gražiausių egzempliorių atidėkite patiekimui. Atvėsusius kopūstų žiedynus sutrinkite blenderiu iki vientisos masės. Pagal skonį pagardinkite druska ir lengvai papipirinkite.

Žingsnis 2

Filo su šaldytais žiediniais kopūstais Žingsnis 2
Tęskite tešlą. Ant kepimo skardos pradėkite kloti filė lakštus ir kiekvieno jų paviršių patepkite ištirpintu sviestu. Ant septinto lakšto tolygiai paskirstykite kopūstų įdarą. Taip pat išdėliokite likusius tešlos lakštus.

Žingsnis 3

Filo su šaldytais žiediniais kopūstais Žingsnis 3
Iškepkite pyragą. Paskutinį lakštą gerai ištepkite aliejumi, suvyniokite tešlos kraštus į vidų, apibarstykite pyragą sezamo sėklomis ir pašaukite į orkaitę maždaug 35 minutėms. Išimkite pyragą iš orkaitės, supjaustykite griežinėliais ir papuoškite virtų kopūstų žiedynais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos