Publikavimo data: 2024-06-23
Filo su šaldytais žiediniais kopūstais
Trapi filė tešla kartu su žiediniais kopūstais - tai patiekalas tiems, kurie saugo savo figūrą arba laikosi sveikos mitybos. Žiediniai kopūstai yra viena populiariausių daržovių, kurias galima ilgai laikyti užšaldytas. Dar vienas produkto privalumas - greitas ir paprastas paruošimas. Filo pyragas su žiediniais kopūstais patiks net vaikams, kurie dažnai atsisako klasikinių patiekalų iš šios daržovės.
Žingsnis 1
Paruoškite kopūstų įdarą. Uždekite nedidelį puodą ant ugnies ir užvirinkite. Išvirkite šaldytus krapus ir palaikykite juos verdančiame vandenyje apie 5 minutes, kad vaisiai suminkštėtų. Tada kopūstus nupilkite po šaltu vandeniu. Keletą gražiausių egzempliorių atidėkite patiekimui. Atvėsusius kopūstų žiedynus sutrinkite blenderiu iki vientisos masės. Pagal skonį pagardinkite druska ir lengvai papipirinkite.
Žingsnis 2
Tęskite tešlą. Ant kepimo skardos pradėkite kloti filė lakštus ir kiekvieno jų paviršių patepkite ištirpintu sviestu. Ant septinto lakšto tolygiai paskirstykite kopūstų įdarą. Taip pat išdėliokite likusius tešlos lakštus.
Žingsnis 3
Iškepkite pyragą. Paskutinį lakštą gerai ištepkite aliejumi, suvyniokite tešlos kraštus į vidų, apibarstykite pyragą sezamo sėklomis ir pašaukite į orkaitę maždaug 35 minutėms. Išimkite pyragą iš orkaitės, supjaustykite griežinėliais ir papuoškite virtų kopūstų žiedynais.
Kategorijos