Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Įkaitinkite keptuvę, ištirpinkite 1 šaukštelį sviesto ir 1 šaukštą alyvuogių aliejaus. Apkepkite svogūną ir česnaką. Sudėkite griežinėliais supjaustytas šitake, pagardinkite druska ir pipirais, suberkite rozmariną ir išmaišykite. Kepkite 10 min. neuždengę, kol išgaruos skystis. Įmaišykite grietinėlės sūrį. Nuimkite keptuvę nuo ugnies. Likusį sviestą ištirpinkite tinkamame inde.
Žingsnis 2
Iškepkite pyragą. Kepimo indą patepkite alyvuogių aliejumi, ant dugno sudėkite grybus, sūrį ir svogūną, ant viršaus sudėkite fillo tešlos lakštus, šiek tiek juos užlenkdami. Apšlakstykite ištirpintu sviestu. Kepkite pyragą 20 minučių, kol paruduos.