Filo su suluguni pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Filo su suluguni

Švelni plona fillo tešla ir sūrus gruziniškas sūris "Suluguni" yra labai paprastas, bet skanus užkandis prie alaus. Traškus vamzdelis su tampriu lydytu sūriu viduje patiks absoliučiai visiems. Vietoj suluguni galite naudoti bet kokį kitą sūrį: mocarelos, rusišką, maasdamo ar tiesiog bet kokį kitą, kurį turite šaldytuve. Filo su suluguni patiekite karštus su šalto alaus bokalu, tačiau jie išliks labai apetitiški net ir šalti.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
498 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
44 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Filo su suluguni Žingsnis 1
Paruoškite mėgintuvėlius. Kiekvieną sūrio gabalėlį tvirtai suvyniokite į tešlos juostelę, užlenkdami tešlos kraštus į vidų.

Žingsnis 2

Filo su suluguni Žingsnis 2
Apkepkite vamzdelius. Kepkite vamzdelius apie 1 minutę, kol taps auksinės spalvos. Dėkite ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų aliejaus perteklius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, sluoksniuotos tešlos gaminiai, vaisių desertai, grietinėlės ir pieno desertai, paprasta, bendri alergenai, braškių sezonas, receptų knyga, kepimas su grietine, kepimas su sūriu, kepimas su varške, kepimas su kakava, kepimas su vaisiais

Kategorijos