Filo su suluguni pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Filo su suluguni

Švelni plona fillo tešla ir sūrus gruziniškas sūris "Suluguni" yra labai paprastas, bet skanus užkandis prie alaus. Traškus vamzdelis su tampriu lydytu sūriu viduje patiks absoliučiai visiems. Vietoj suluguni galite naudoti bet kokį kitą sūrį: mocarelos, rusišką, maasdamo ar tiesiog bet kokį kitą, kurį turite šaldytuve. Filo su suluguni patiekite karštus su šalto alaus bokalu, tačiau jie išliks labai apetitiški net ir šalti.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
498 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
44 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Filo su suluguni Žingsnis 1
Paruoškite mėgintuvėlius. Kiekvieną sūrio gabalėlį tvirtai suvyniokite į tešlos juostelę, užlenkdami tešlos kraštus į vidų.

Žingsnis 2

Filo su suluguni Žingsnis 2
Apkepkite vamzdelius. Kepkite vamzdelius apie 1 minutę, kol taps auksinės spalvos. Dėkite ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų aliejaus perteklius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos