Publikavimo data: 2024-06-23
Filo su suluguni
Švelni plona fillo tešla ir sūrus gruziniškas sūris "Suluguni" yra labai paprastas, bet skanus užkandis prie alaus. Traškus vamzdelis su tampriu lydytu sūriu viduje patiks absoliučiai visiems. Vietoj suluguni galite naudoti bet kokį kitą sūrį: mocarelos, rusišką, maasdamo ar tiesiog bet kokį kitą, kurį turite šaldytuve. Filo su suluguni patiekite karštus su šalto alaus bokalu, tačiau jie išliks labai apetitiški net ir šalti.
Žingsnis 1
Paruoškite mėgintuvėlius. Kiekvieną sūrio gabalėlį tvirtai suvyniokite į tešlos juostelę, užlenkdami tešlos kraštus į vidų.
Žingsnis 2
Apkepkite vamzdelius. Kepkite vamzdelius apie 1 minutę, kol taps auksinės spalvos. Dėkite ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų aliejaus perteklius.
Kategorijos