Filo su šviežiomis žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Filo su šviežiomis žolelėmis

Skanūs ir sveiki kepiniai, kuriuos galima greitai ir lengvai paruošti, yra kiekvienos namų šeimininkės svajonė. Ją galite išpildyti naudodamiesi filė pyrago su šviežiomis žolelėmis receptu. Nerauginta fillo tešla suteikia gaminiams lengvumo, o įdaras iš sumaišytų žaliųjų svogūnų, petražolių, krapų ir kalendrų sukuriamas per kelias minutes. Gydytojai rekomenduoja į kiekvieną patiekalą įdėti šiek tiek šviežių žolelių - jos yra grynas vitaminų, mineralų ir antioksidantų šaltinis.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
339 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.68/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Filo su šviežiomis žolelėmis Žingsnis 1
Pagaminkite pyrago įdarą. Susmulkintas žoleles pagardinkite druska, pipirais ir muskato riešutu. Sudėkite tarkuotą sūrį, įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Filo su šviežiomis žolelėmis Žingsnis 2
Iškepkite pyragą. Pirmąjį sviestu pateptą tešlos lakštą dėkite ant pergamento taip, kad jis išsikištų virš formos šonų. Pakartokite su puse tešlos lakštų. Sudėkite įdarą ir paskirstykite jį. Vieną lakštą atidėkite į šalį, o likusius tešlos lakštus dėkite ant įdaro, taip pat patepdami juos aliejumi. Suvyniokite pyrago kraštus, šiek tiek juos sugniauždami. Užlenkite likusį lakštą ir uždėkite jį ant pyrago viršaus. Pašaukite gaminį į orkaitę 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos