Publikavimo data: 2024-06-23
Filo su šviežiomis žolelėmis
Skanūs ir sveiki kepiniai, kuriuos galima greitai ir lengvai paruošti, yra kiekvienos namų šeimininkės svajonė. Ją galite išpildyti naudodamiesi filė pyrago su šviežiomis žolelėmis receptu. Nerauginta fillo tešla suteikia gaminiams lengvumo, o įdaras iš sumaišytų žaliųjų svogūnų, petražolių, krapų ir kalendrų sukuriamas per kelias minutes. Gydytojai rekomenduoja į kiekvieną patiekalą įdėti šiek tiek šviežių žolelių - jos yra grynas vitaminų, mineralų ir antioksidantų šaltinis.
Žingsnis 1
Pagaminkite pyrago įdarą. Susmulkintas žoleles pagardinkite druska, pipirais ir muskato riešutu. Sudėkite tarkuotą sūrį, įmuškite kiaušinį ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Iškepkite pyragą. Pirmąjį sviestu pateptą tešlos lakštą dėkite ant pergamento taip, kad jis išsikištų virš formos šonų. Pakartokite su puse tešlos lakštų. Sudėkite įdarą ir paskirstykite jį. Vieną lakštą atidėkite į šalį, o likusius tešlos lakštus dėkite ant įdaro, taip pat patepdami juos aliejumi. Suvyniokite pyrago kraštus, šiek tiek juos sugniauždami. Užlenkite likusį lakštą ir uždėkite jį ant pyrago viršaus. Pašaukite gaminį į orkaitę 40 minučių.
Kategorijos