Filo su vaisiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Filo su vaisiais

Lengvai paruošiamas ir sveikas desertas yra kiekvienos namų šeimininkės burtažodis. Filo deserto su vaisiais receptą sudaro obuoliai, džiovintos slyvos ir biojogurtas. Visi ingredientai yra mažai kaloringi ir naudingi organizmui. Obuoliai tinka širdies ir kraujagyslių sistemai stiprinti ir stresui mažinti. Slyvos padeda pagreitinti medžiagų apykaitą ir gerina virškinamojo trakto veiklą, o biojogurtas normalizuoja žarnyno mikroflorą.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
157 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.88/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Filo su vaisiais Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Dubenyje sumaišykite griežinėliais supjaustytus obuolius ir džiovintas slyvas. Suberkite cukraus pudrą, cinamoną ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Filo su vaisiais Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Ant kepimo skardos padėkite kepimo pergamento lakštą ir uždėkite tešlos lakštą. Būkite atsargūs su plona filo tešla ir darykite tai greitai. Visą lakštą ištepkite biojogurtu. Tada ant vienos lakšto pusės dėkite įdarą, palikdami šiek tiek vietos aplink kraštus, ir susukite. Pakartokite su kitu lakštu.

Žingsnis 3

Filo su vaisiais Žingsnis 3
Iškepkite fillo tešlą su vaisiais. Aptepkite suktinukus sviestu ir dėkite į įkaitintą orkaitę. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos