Publikavimo data: 2024-06-23
Filo su vištienos filė
Jei norite palepinti save ir savo artimuosius skaniais naminiais kepiniais, įdėdami nedaug pastangų, pagaminkite filo su vištienos filė. Vištiena ir sojų padažas yra seniai žinomas duetas. Sojų padažas paukštienai suteikia duoną primenančio sūraus skonio, o mėsa tampa minkštesnė ir aromatingesnė. Jei norite, kad patiekalas išeitų sveikesnis, į faršą įdėkite šviežių žolelių. Puiku, jei jos auga ant namų palangės.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Į įkaitintą keptuvę įpilkite 1 valgomąjį šaukštą alyvuogių aliejaus. Sudėkite vištienos gabalėlius ir kepkite 7-10 minučių, kol iškeps. Atvėsinkite ir sumaišykite su žolelėmis.
Žingsnis 2
Paruoškite paplotėlius. Filo tešlą supjaustykite juostelėmis didelėmis žirklėmis, patepkite alyvuogių aliejumi. Prie trumpojo krašto dėkite 1 valgomąjį šaukštą įdaro, šone palikdami vietos užlenkimui. Suvyniokite į voką iki vidurio, užlenkite šoninius kraštus. Apšlakstykite aliejumi ir dėkite ant kepimo skardos. Pyragėlius kepkite orkaitėje 30 minučių.
Kategorijos