Filo su vištienos filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Filo su vištienos filė

Jei norite palepinti save ir savo artimuosius skaniais naminiais kepiniais, įdėdami nedaug pastangų, pagaminkite filo su vištienos filė. Vištiena ir sojų padažas yra seniai žinomas duetas. Sojų padažas paukštienai suteikia duoną primenančio sūraus skonio, o mėsa tampa minkštesnė ir aromatingesnė. Jei norite, kad patiekalas išeitų sveikesnis, į faršą įdėkite šviežių žolelių. Puiku, jei jos auga ant namų palangės.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
297 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Filo su vištienos filė Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Į įkaitintą keptuvę įpilkite 1 valgomąjį šaukštą alyvuogių aliejaus. Sudėkite vištienos gabalėlius ir kepkite 7-10 minučių, kol iškeps. Atvėsinkite ir sumaišykite su žolelėmis.

Žingsnis 2

Filo su vištienos filė Žingsnis 2
Paruoškite paplotėlius. Filo tešlą supjaustykite juostelėmis didelėmis žirklėmis, patepkite alyvuogių aliejumi. Prie trumpojo krašto dėkite 1 valgomąjį šaukštą įdaro, šone palikdami vietos užlenkimui. Suvyniokite į voką iki vidurio, užlenkite šoninius kraštus. Apšlakstykite aliejumi ir dėkite ant kepimo skardos. Pyragėlius kepkite orkaitėje 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos