Filo su vištienos krūtinėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Filo su vištienos krūtinėle

Kasdieniniame darbo šurmulyje dažnai norisi paprasto, bet skanaus naminio valgio, kuriam paruošti reikia nedaug laiko. Mini filo suktinukai su vištienos krūtinėle - maistinga alternatyva nesubalansuotiems užkandžiams bėgant. Tokį patiekalą patogu paruošti ryte pusryčiams arba patiekti romantiškai vakarienei kaip užkandį. Paimkite atšaldytą vištienos krūtinėlę. Jos paviršius turi būti lygus ir blizgantis, o kvapas - šiek tiek saldokas, be jokių pašalinių priemaišų.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
217 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Filo su vištienos krūtinėle Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Į smulkintą vištienos krūtinėlę suberkite prieskonius, druską, pipirus ir išmaišykite. Įkaitinkite saulėgrąžų aliejumi pateptą keptuvę ir kepkite mėsą, kol iškeps, apie 10-12 min. Suberkite smulkintas žoleles, česnaką, išmaišykite, palikite atvėsti.

Žingsnis 2

Filo su vištienos krūtinėle Žingsnis 2
Kol įdaras aušta, paruoškite tešlą. Filo lakštus supjaustykite stačiakampiais, neatskirdami jų vienas nuo kito. Padalykite į gabalėlius po 2-3 lakštus, paviršių patepkite ištirpintu sviestu.

Žingsnis 3

Filo su vištienos krūtinėle Žingsnis 3
Suformuokite mini ritinėlius ir iškepkite. Ant sviestu pateptų tešlos juostelių paskirstykite maždaug 1 valgomąjį šaukštą įdaro, palikdami vietos kraštams užlenkti. Suvyniokite suktinukus, užlenkdami tešlą šonuose. Viršų pabarstykite sezamo sėklomis, sudėkite ant kepimo skardos, patepkite trupučiu aliejaus ir 15-20 min. pašaukite į orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos