Publikavimo data: 2024-06-23
Filo su žaliaisiais svogūnais
Skanūs, traškūs, minkšti fillo tešlos ritinėliai su žaliaisiais svogūnais ir varške gali būti patiekiami kaip užkandis prie putojančių ir vyno gėrimų arba ant šventinio stalo, arba galite juos pasiimti su savimi užkandžiui prie arbatos ar kavos. Be žaliųjų svogūnų, į įdarą galima dėti krapų, petražolių, itališkų ar Provanso žolelių mišinio, o varškę galima pakeisti brynza. Jei pageidaujate, prieš kepdami suktinukus galite pabarstyti sezamo sėklomis arba aguonomis, tada kepinys bus ne tik skanus, bet ir labai įspūdingas.
Žingsnis 1
Paruoškite suktinukus. Dubenyje sumaišykite varškę su žaliaisiais svogūnais, druska ir vištienos kiaušiniu. Įdarą padalykite į keturias lygias dalis. Kiekvieną filė lakštą patepkite sviestu, įdėkite dalį įdaro ir susukite į glaudų ritinėlį.
Žingsnis 2
Iškepkite suktinukus. Kiekvieną suktinuką perpjaukite į tris dalis, sudėkite į kepimo formą, patepkite kiaušinio tryniu naudodami kepimo šepetėlį. Kepkite 20 minučių iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.
Kategorijos