Publikavimo data: 2024-06-23
Filo su žuvies konservais
Šį sotų ir aromatingą konservuotą rausvosios lašišos pyragą galima greitai ir lengvai paruošti, jis tikrai patiks visiems. Švelni žuvis ir sūris lengvoje traškioje fillo tešloje - vienas iš įdomių tokio pyrago variantų. Konservuotoje rausvojoje lašišoje yra daug vitaminų ir omega-3, todėl gerina širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą. Be pyragų, rausvosios lašišos konservai taip pat naudojami sriuboms, užkandžiams, žuvies kotletams ir kitiems patiekalams gaminti.
Žingsnis 1
Pradėkite formuoti pyragą. Į stačiakampę formą sudėkite 6 lakštus fillo tešlos, kad lakštai kabotų žemyn, ir ištepkite juos sviestu. Sudėkite pusę žuvies ir ant viršaus uždėkite pusę sūrio. Pamirkykite 4-5 tešlos lakštus kreminiame įdare ir suspauskite juos kaip popieriaus lapą. Dėkite juos ant viršaus, uždengdami žuvies sluoksnį.
Žingsnis 2
Paruoškite konservuotą žuvies pyragą. Ant sutrintų lakštų sudėkite likusią žuvį ir ant viršaus užberkite sūrio. Pakartokite procedūrą nuo suglamžytų lakštų. Kraštus uždenkite įdaru, patepkite sviestu ir pabarstykite sezamo sėklomis. Kepkite 30-35 minutes 200 laipsnių orkaitėje.
Kategorijos