Filo su žuvies konservais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Filo su žuvies konservais

Šį sotų ir aromatingą konservuotą rausvosios lašišos pyragą galima greitai ir lengvai paruošti, jis tikrai patiks visiems. Švelni žuvis ir sūris lengvoje traškioje fillo tešloje - vienas iš įdomių tokio pyrago variantų. Konservuotoje rausvojoje lašišoje yra daug vitaminų ir omega-3, todėl gerina širdies ir kraujagyslių sistemos veiklą. Be pyragų, rausvosios lašišos konservai taip pat naudojami sriuboms, užkandžiams, žuvies kotletams ir kitiems patiekalams gaminti.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
309 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.03/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Filo su žuvies konservais Žingsnis 1
Pradėkite formuoti pyragą. Į stačiakampę formą sudėkite 6 lakštus fillo tešlos, kad lakštai kabotų žemyn, ir ištepkite juos sviestu. Sudėkite pusę žuvies ir ant viršaus uždėkite pusę sūrio. Pamirkykite 4-5 tešlos lakštus kreminiame įdare ir suspauskite juos kaip popieriaus lapą. Dėkite juos ant viršaus, uždengdami žuvies sluoksnį.

Žingsnis 2

Filo su žuvies konservais Žingsnis 2
Paruoškite konservuotą žuvies pyragą. Ant sutrintų lakštų sudėkite likusią žuvį ir ant viršaus užberkite sūrio. Pakartokite procedūrą nuo suglamžytų lakštų. Kraštus uždenkite įdaru, patepkite sviestu ir pabarstykite sezamo sėklomis. Kepkite 30-35 minutes 200 laipsnių orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos