Filo su žuvimi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Filo su žuvimi

Filo puikiai tinka žuviai įdaryti. Tinka bet kokia žuvis, pvz., polakas. Kad patiekalas būtų skanus ir sultingas, svarbu parinkti įdarui tinkamą produktą. Parduotuvėje dažniau galima įsigyti šaldytos žuvies. Rinkitės sveikas skerdenas, be pažeidimų, tamsių dėmių, tolygios spalvos ir su plonu ledo sluoksniu. Miltus geriau kepti arba kepti jau marinuotus, kad žuvis neišdžiūtų.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
213 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Filo su žuvimi Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Miltus pasūdykite ir papipirinkite. Palikite marinuotis 1 valandą. Dubenyje sumaišykite kiaušinį, sūrį ir žaliuosius svogūnus. Filo lakštus ištepkite lydytu sviestu.

Žingsnis 2

Filo su žuvimi Žingsnis 2
Paruoškite filo su žuvimi. Ant kiekvieno lakšto užtepkite sūrio ir kiaušinio mišinio, tada sudėkite žuvį. Žuvį apvyniokite tešla, sudėkite ant kepimo skardos ir kepkite 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos