Publikavimo data: 2024-06-23
Filo su žuvimi
Filo puikiai tinka žuviai įdaryti. Tinka bet kokia žuvis, pvz., polakas. Kad patiekalas būtų skanus ir sultingas, svarbu parinkti įdarui tinkamą produktą. Parduotuvėje dažniau galima įsigyti šaldytos žuvies. Rinkitės sveikas skerdenas, be pažeidimų, tamsių dėmių, tolygios spalvos ir su plonu ledo sluoksniu. Miltus geriau kepti arba kepti jau marinuotus, kad žuvis neišdžiūtų.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Miltus pasūdykite ir papipirinkite. Palikite marinuotis 1 valandą. Dubenyje sumaišykite kiaušinį, sūrį ir žaliuosius svogūnus. Filo lakštus ištepkite lydytu sviestu.
Žingsnis 2
Paruoškite filo su žuvimi. Ant kiekvieno lakšto užtepkite sūrio ir kiaušinio mišinio, tada sudėkite žuvį. Žuvį apvyniokite tešla, sudėkite ant kepimo skardos ir kepkite 30 minučių.
Kategorijos