Publikavimo data: 2024-06-23
Filonas ir pomidoras
Pažįstamas patiekalas atsiskleis naujai, jei jį iškepsite plonoje filo tešloje, kuri graikiškai reiškia "lapą". Kepta vištienos filė su pomidorais ir sūriu filo plėvelėje gali būti puiki vakarienė arba šventinio stalo užkandis. Dėl majonezo ir česnako padažo vištienos filė nebus sausa, o pomidorai ir sūris suteiks jai įdomesnio ir sodresnio skonio.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sumaišykite smulkintus krapus su česnaku ir majonezu, išmaišykite. Sudėkite česnakų mišinį į vištienos filė ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Iškepkite fillo tešlą su vištiena ir pomidorais. Paskleiskite filo lakštą ant darbo stalo, paviršių patepkite sviestu. Pirmiausia išdėliokite vištienos filė, tada pomidorus ir apibarstykite sūriu. Įdarą suvyniokite į tešlą ir sudėkite ant kepimo skardos taip, kad sūris būtų viršuje. Aptepkite sviestu. Dėkite į orkaitę 15 minučių.
Kategorijos