Filonas ir pomidoras pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Filonas ir pomidoras

Pažįstamas patiekalas atsiskleis naujai, jei jį iškepsite plonoje filo tešloje, kuri graikiškai reiškia "lapą". Kepta vištienos filė su pomidorais ir sūriu filo plėvelėje gali būti puiki vakarienė arba šventinio stalo užkandis. Dėl majonezo ir česnako padažo vištienos filė nebus sausa, o pomidorai ir sūris suteiks jai įdomesnio ir sodresnio skonio.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
238 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Filonas ir pomidoras Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sumaišykite smulkintus krapus su česnaku ir majonezu, išmaišykite. Sudėkite česnakų mišinį į vištienos filė ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Filonas ir pomidoras Žingsnis 2
Iškepkite fillo tešlą su vištiena ir pomidorais. Paskleiskite filo lakštą ant darbo stalo, paviršių patepkite sviestu. Pirmiausia išdėliokite vištienos filė, tada pomidorus ir apibarstykite sūriu. Įdarą suvyniokite į tešlą ir sudėkite ant kepimo skardos taip, kad sūris būtų viršuje. Aptepkite sviestu. Dėkite į orkaitę 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos