Filonas keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Filonas keptuvėje

Filo - tai elastinga tešla be mielių. Ją galite pasigaminti patys arba nusipirkti paruoštą parduotuvėje. Su šia tešla visi kepiniai, saldūs ir nesaldūs, būna skanūs ir traškūs. Filo galima kepti orkaitėje, taip pat puikiai tinka kepti keptuvėje. Iš šios tešlos kepami gardūs blyneliai su varškės ir rūgštynių įdaru. Puiku, jei rūgpienis bus naminis.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
295 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.95/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Filonas keptuvėje Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Varškę sudėkite į dubenį, įmuškite kiaušinį, išmaišykite. Suberkite cukrų ir druską, kruopščiai išmaišykite arba išplakite mikseriu iki vientisos masės. Į varškės masę suberkite sultenes, dar kartą gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Filonas keptuvėje Žingsnis 2
Paruoškite blynus. Tešlą paskirstykite ant stalo, vieną lakštą dėkite ant kito. Vidinį sluoksnį patepkite sviestu. Į lakšto vidurį sudėkite varškės įdarą, suvyniokite į voką. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Dėkite blynelius, kepkite juos iš abiejų pusių, kol paruduos, maždaug po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos