Filonas su briedžio mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-23

Filonas su briedžio mėsa

Kai vištiena, kiauliena ir jautiena nusibosta, norisi išbandyti ką nors rafinuotesnio ir neįprasto. Pavyzdžiui, briedžio mėsą. Nebijokite jos paruošimo, nes jokių ypatingų manipuliacijų atlikti nereikėtų. Briediena laikoma labai švaria, nes briedis yra miško gyvūnas, kurio mėsa nėra niekaip apdorojama. Be to, joje yra mažai kalorijų ir ji rekomenduojama lieknėjant. Pabandykite šią mėsą gaminti fillo tešloje.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
272 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Filonas su briedžio mėsa Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Saulėgrąžų aliejuje pakepinkite susmulkintą svogūną, kol pusiau apkeps. Sudėkite virtą maltą mėsą. Išmaišykite. Į maltą mėsą įpilkite kiaulienos lašinių, česnako, druskos ir pipirų. Dar kartą išmaišykite. Troškinkite 3-4 minutes. Supilkite grietinėlę ir troškinkite dar 10 minučių. Nuimkite nuo ugnies.

Žingsnis 2

Filonas su briedžio mėsa Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Ant kepimo skardos padėkite kepimo pergamento lakštą, o ant viršaus - tešlos lakštą. Tešlos lakštą patepkite sviestu. Tada į vidurį sudėkite maltinukus ir suvyniokite į voką. Pakartokite su kitu lakštu.

Žingsnis 3

Filonas su briedžio mėsa Žingsnis 3
Iškepkite mėsą tešloje. Aptepkite vokų viršų sviestu ir dėkite į įkaitintą orkaitę. Kepkite 170 laipsnių temperatūroje 25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos