Publikavimo data: 2024-06-23
Filonas su kriauše
Švelni ir lengva fillo tešla kartu su saldžia kriauše sukuria neįtikėtinai skanų desertą, kuris negali nepatikti. Šokolado ir migdolų trupiniai sėkmingai užbaigia kulinarinę kompoziciją, palikdami malonų poskonį. Suktinukas labai lengvas, dietinis ir sveikas. Pastarųjų pasiekiama dėl to, kad jo sudėtyje yra kriaušių, kurios pirmauja pagal daugelio vitaminų, makro- ir mikroelementų kiekį.
Žingsnis 1
Išvirkite kriaušes. Ant vidutinės ugnies užkaiskite puodą su vandeniu, suberkite cukraus pudrą, užvirinkite, sudėkite kriaušes ir virkite 5-10 minučių. Tada vaisius nusausinkite ir atvėsinkite.
Žingsnis 2
Iškepkite vyniotinį. Tešlos lakštą patepkite sviestu, apibarstykite riešutais ir šokolado drožlėmis, o ant viršaus uždėkite antrą lakštą. Tą pačią procedūrą kartokite tol, kol baigsis produktai. Suvyniokite tešlos kraštus į vidų, 3 cm nuo krašto sudėkite kriaušes, suvyniokite, sudėkite ant kepimo skardos ir 20 minučių pašaukite į orkaitę.
Kategorijos