Funchoise padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Funchoise padažas

Funchoza - tai patiekalas iš krakmolingų makaronų su įvairiais padažais ir užpilais. Mungų pupelių krakmolo makaronai verdant tampa skaidrūs. Iš čia ir kilo pavadinimas "stiklinis". Patiekiamas karštas, šaltas, o kartais iš jo gaminamos salotos. Patys makaronai yra neutralaus skonio, kol nepridedama specialaus padažo. Padažą funchozai galima pasigaminti patiems, namuose savo rankomis. Pagal šį receptą funchoza padažą galima pasigaminti iš sojų padažo, imbiero, aitriosios paprikos, kalendros ir kitų prieskonių.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
159 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
20 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, sezamas, soja
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.85/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Funchoise padažas Žingsnis 1
Supilkite vandenį į puodą arba prikaistuvį ir pagal skonį pagardinkite druska. Supilkite cukrų, gerai išmaišykite, pastatykite ant viryklės ir užvirinkite.

Žingsnis 2

Funchoise padažas Žingsnis 2
Į puodą sudėkite tarkuotą imbierą ir česnaką, išmaišykite ir palikite ant silpnos ugnies 2 minutes. Supilkite obuolių sidro actą, sezamų aliejų ir prieskonius: aitriąją papriką ir juoduosius pipirus, kalendrą. Supilkite sojų padažą. Išmaišykite ir virkite dar porą minučių. Padažui reikia atvėsti ir galite apipavidalinti funchozą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos