Galetė su varške ir rūgštynėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Galetė su varške ir rūgštynėmis

Ši galetė - puikus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta kepinius, bet nori, kad jie būtų kuo sveikesni.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
179 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
31 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.17/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Galetė su varške ir rūgštynėmis Žingsnis 1
Tešlai sumaišykite sausus ingredientus: abiejų rūšių miltus, sėlenas, kepimo miltelius ir druską. Tada sumaišykite sviestą su karštu vandeniu ir supilkite į sausus ingredientus. Išminkykite tešlą: ji turi būti minkšta ir elastinga. Leiskite jai šiek tiek pailsėti.

Žingsnis 2

Galetė su varške ir rūgštynėmis Žingsnis 2
Paruoštą tešlą iškočiokite ir perkelkite į kepimo formą, palikdami kraštus kabančius žemyn (vėliau jie bus naudojami apvadui suformuoti).

Žingsnis 3

Galetė su varške ir rūgštynėmis Žingsnis 3
Nuskinkite rūgštynes, nuplaukite, nusausinkite ir susmulkinkite. Sutrinkite varškę, sudėkite rūgštynes ir cukrų.

Žingsnis 4

Galetė su varške ir rūgštynėmis Žingsnis 4
Paskirstykite įdarą ir užlenkite kraštus, kad viduryje liktų vietos. Kepkite galetę orkaitėje 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
vaisių pyragas, slyvų pyragai, receptų knyga, džiūvėsėliai, jūsų receptai, saldūs pyragaičiai, pyragai, yra bendrų alergenų., paprastai, egzotika, konditerijos gaminiai

Kategorijos