Publikavimo data: 2025-08-18
Galetė su varške ir rūgštynėmis
Ši galetė - puikus pasirinkimas tiems, kurie mėgsta kepinius, bet nori, kad jie būtų kuo sveikesni.
Žingsnis 1
Tešlai sumaišykite sausus ingredientus: abiejų rūšių miltus, sėlenas, kepimo miltelius ir druską. Tada sumaišykite sviestą su karštu vandeniu ir supilkite į sausus ingredientus. Išminkykite tešlą: ji turi būti minkšta ir elastinga. Leiskite jai šiek tiek pailsėti.
Žingsnis 2
Paruoštą tešlą iškočiokite ir perkelkite į kepimo formą, palikdami kraštus kabančius žemyn (vėliau jie bus naudojami apvadui suformuoti).
Žingsnis 3
Nuskinkite rūgštynes, nuplaukite, nusausinkite ir susmulkinkite. Sutrinkite varškę, sudėkite rūgštynes ir cukrų.
Žingsnis 4
Paskirstykite įdarą ir užlenkite kraštus, kad viduryje liktų vietos. Kepkite galetę orkaitėje 30 minučių.
Kategorijos