Publikavimo data: 2025-08-20
Gardus pitos suktinukas su grybais ir sūriu
Šiandienos užkandžių receptas sujungia pitos patiekalų paprastumą ir klasikinį grybų bei sūrio derinį. Kaip pagrindinį įdaro produktą siūlome rinktis pievagrybius. Juose labai daug baltymų, geležies, įvairių rūgščių, vitaminų ir mineralų. Šis mažai kalorijų turintis produktas laikomas puikiu dietiniu maistu. Kartu su pitos duona ir sūriu grybų užkandis tampa labai sotus. Kvapnus, sultingas patiekalas greitam maistui puikiai tiks ir iškylai gamtoje, ir šventiniam pobūviui.
Žingsnis 1
Keptuvėje apkepkite svogūnus ir grybus, kol taps auksinės spalvos. Ant pitos užtepkite majonezo sluoksnį ir pabarstykite smulkintomis žolelėmis.
Žingsnis 2
Uždenkite antruoju pitos lakštu, pateptu majonezu, ir tolygiai paskirstykite keptus grybus ir svogūnus.
Žingsnis 3
Tada sudėkite likusį pitos lakštą, aptepkite majonezu. Pabarstykite sūriu ir visus tris sluoksnius susukite į ritinėlį. Dėkite jį į šaldytuvą dviem valandoms, kad įsigertų.
Kategorijos