Gausi pieno sriuba su vermišeliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Gausi pieno sriuba su vermišeliais

Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
177 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausi pieno sriuba su vermišeliais Žingsnis 1
Į kepintą imbiero šaknį sudėkite tarkuotas morkas ir kokosų pieną, maišydami kepkite 5 minutes, tada įdėkite šaukštą bulvių krakmolo, prieš tai atskiesto trupučiu karšto vandens. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Gausi pieno sriuba su vermišeliais Žingsnis 2
Tada, toliau troškindami ant silpnos ugnies, sudėkite vermišelius ir, priklausomai nuo jų rūšies, virkite apie 25 minutes. Pabaigoje sudėkite nuluptas krevetes, papuoškite pagal savo skonį ir išjunkite ugnį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos