Gausi pieno sriuba su vermišeliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Gausi pieno sriuba su vermišeliais

Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
177 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Gausi pieno sriuba su vermišeliais Žingsnis 1
Į kepintą imbiero šaknį sudėkite tarkuotas morkas ir kokosų pieną, maišydami kepkite 5 minutes, tada įdėkite šaukštą bulvių krakmolo, prieš tai atskiesto trupučiu karšto vandens. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Gausi pieno sriuba su vermišeliais Žingsnis 2
Tada, toliau troškindami ant silpnos ugnies, sudėkite vermišelius ir, priklausomai nuo jų rūšies, virkite apie 25 minutes. Pabaigoje sudėkite nuluptas krevetes, papuoškite pagal savo skonį ir išjunkite ugnį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji kursai, sriubos, pieno sriubos, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, pusryčiai, žaliasis sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, receptų knyga, kiaušinių sriubos, vištienos kiaušinių sriubos, kiaušinių pusryčiai, pieno sriubos

Kategorijos