Publikavimo data: 2024-05-25
Gausi pita su dešrelėmis
Nerauginta plokštainis su įdaru užkariavo širdis tų, kurie mėgsta sočiai ir skaniai pavalgyti. Pagal tradicinius receptus pitos duona įdaryta falafeliais, humusu, įvairiomis salotomis, mėsa, žuvimi ir net šokolado pasta bei uogienėmis. Šiame recepte įdaras - dešrelės, sūris ir marinuotas agurkas.
Žingsnis 1
Keptuvėje apkepkite iš anksto supjaustytas dešreles, kol paruduos. Nekeptą pusę aptepkite plonu kečupo sluoksniu. Ant viršaus sudėkite supjaustytas dešreles.
Žingsnis 2
Tada aptepkite majonezu ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Vėl kepkite pitą keptuvėje, bet visada uždengę dangčiu, kad sūris išsilydytų, o majonezas iškeptų. Arba iš karto iškepkite visas tortilijas ant skardos orkaitėje.
Kategorijos