Gausi pita su dešrelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Gausi pita su dešrelėmis

Nerauginta plokštainis su įdaru užkariavo širdis tų, kurie mėgsta sočiai ir skaniai pavalgyti. Pagal tradicinius receptus pitos duona įdaryta falafeliais, humusu, įvairiomis salotomis, mėsa, žuvimi ir net šokolado pasta bei uogienėmis. Šiame recepte įdaras - dešrelės, sūris ir marinuotas agurkas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
293 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausi pita su dešrelėmis Žingsnis 1
Keptuvėje apkepkite iš anksto supjaustytas dešreles, kol paruduos. Nekeptą pusę aptepkite plonu kečupo sluoksniu. Ant viršaus sudėkite supjaustytas dešreles.

Žingsnis 2

Gausi pita su dešrelėmis Žingsnis 2
Tada aptepkite majonezu ir pabarstykite tarkuotu sūriu. Vėl kepkite pitą keptuvėje, bet visada uždengę dangčiu, kad sūris išsilydytų, o majonezas iškeptų. Arba iš karto iškepkite visas tortilijas ant skardos orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos