Publikavimo data: 2024-06-16
Gausi pita su konservuota skumbre
Pitos suktinukai yra vienas geriausių sprendimų iškylai ar užkandžiui kelionėje, nes juose dera dvi pagrindinės tokio maisto savybės: maistingumas, nes galima suvalgyti vieną porciją, ir patogus formatas, nes tokį užkandį nesunku pasiimti su savimi. Dar vieną pliusą prie bendro pitos suktinukų įvertinimo prideda malonus skonis.
Žingsnis 1
Konservuotą skumbrę sutrinkite šakute iki tekstūrinės tyrės. Kiaušinius ir sūrį sutarkuokite stambia tarka. Žoleles susmulkinkite peiliu, bet ne per smulkiai.
Žingsnis 2
Ant pitos dėkite tarkuoto kiaušinio ir žolelių mišinio ir susukite jį į ritinėlį. Ant antros pitos uždėkite tarkuoto sūrio. Vėl pabarstykite žolelėmis ir susukite aplink pirmąją.
Žingsnis 3
Ant trečiojo lakšto tolygiai paskirstykite skumbrę, pabarstykite žolelėmis ir suvyniokite trečiąjį lakštą aplink antrąjį. Prieš patiekdami leiskite suktiniui maždaug valandą pastovėti šaldytuve.
Kategorijos