Gausi pita su konservuota skumbre pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Gausi pita su konservuota skumbre

Pitos suktinukai yra vienas geriausių sprendimų iškylai ar užkandžiui kelionėje, nes juose dera dvi pagrindinės tokio maisto savybės: maistingumas, nes galima suvalgyti vieną porciją, ir patogus formatas, nes tokį užkandį nesunku pasiimti su savimi. Dar vieną pliusą prie bendro pitos suktinukų įvertinimo prideda malonus skonis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
290 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausi pita su konservuota skumbre Žingsnis 1
Konservuotą skumbrę sutrinkite šakute iki tekstūrinės tyrės. Kiaušinius ir sūrį sutarkuokite stambia tarka. Žoleles susmulkinkite peiliu, bet ne per smulkiai.

Žingsnis 2

Gausi pita su konservuota skumbre Žingsnis 2
Ant pitos dėkite tarkuoto kiaušinio ir žolelių mišinio ir susukite jį į ritinėlį. Ant antros pitos uždėkite tarkuoto sūrio. Vėl pabarstykite žolelėmis ir susukite aplink pirmąją.

Žingsnis 3

Gausi pita su konservuota skumbre Žingsnis 3
Ant trečiojo lakšto tolygiai paskirstykite skumbrę, pabarstykite žolelėmis ir suvyniokite trečiąjį lakštą aplink antrąjį. Prieš patiekdami leiskite suktiniui maždaug valandą pastovėti šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos