Gausiai maišytos bulvytės su mėsos įdaru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Gausiai maišytos bulvytės su mėsos įdaru

"Peremechi" yra tradicinės totorių virtuvės patiekalas. Beliašai yra purūs, minkšti ir sultingi. Mėsos įdaras yra užpildytas sultiniu, todėl reikia atsargiai kąsti. Ypatingas "peremechi" grožis - ant viršaus esantis tvarkingas tešlos "sijonėlis".
Gaminimo laikas
240 min.
Laikas virtuvėje
180 min.
Kalorijos
261 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 4/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.84/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gausiai maišytos bulvytės su mėsos įdaru Žingsnis 1
Pieną pašildykite neužvirindami, kad jis būtų drungnas. Suberkite druską, cukrų, mieles ir išmaišykite. Palikite pastovėti 15 minučių.

Žingsnis 2

Gausiai maišytos bulvytės su mėsos įdaru Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Smulkiai supjaustykite svogūną, jo gabalėlius sudėkite į faršą. Įmuškite vieną kiaušinį, įberkite druskos, pipirų, supilkite pieną. Smulkiai supjaustykite svogūną ir sudėkite į faršą, įmuškite vieną kiaušinį, įpilkite pieno, įberkite druskos, pipirų.

Žingsnis 3

Gausiai maišytos bulvytės su mėsos įdaru Žingsnis 3
Vandenį sumaišykite su miltais, supilkite pieną ir mieles, įmuškite kiaušinius, supilkite augalinį aliejų ir ištirpintą sviestą. Leiskite tešlai pakilti - tam ją atidėkite į šalį maždaug valandai.

Žingsnis 4

Gausiai maišytos bulvytės su mėsos įdaru Žingsnis 4
Iš tešlos iškočiokite mažus maždaug graikinio riešuto dydžio rutuliukus. Suvyniokite rutuliukus į plokščius pyragėlius, į jų vidurį dėkite maltos mėsos. Tešlos centre palikite skylutę. Kepkite pempes ant keptuvės augaliniame aliejuje pakaitomis iš abiejų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos