Publikavimo data: 2025-08-17
Geriausias bet kokios šventės užkandis su specialiu receptu
Šį užkandį galite gaminti net su vaikais, jie tikrai mėgausis procesu, įtrauks visus artimuosius.
Žingsnis 1
Visus ruginius miltus supilkite į kuo gilesnį dubenį, kad būtų lengviau užmaišyti tešlą.
Žingsnis 2
Į miltus įmuškite vieną vištos kiaušinį, stengdamiesi, kad neliktų lukštų.
Žingsnis 3
Sūdome savo būsimą tešlą.
Žingsnis 4
Įdėkite įvairių žolelių pagal savo skonį, galite naudoti Provanso žoleles. Taip pat galite naudoti itališkas žoleles arba bet kurias kitas žoleles.
Žingsnis 5
Įpilkite saulėgrąžų aliejaus, bet šiame etape jo galite ir nedėti.
Žingsnis 6
Supilkite vandenį ir gerai išminkykite tešlą.
Žingsnis 7
Į keptuvę supilkite aliejų, jo reikia daug, kad plokštainis nesudegtų.
Žingsnis 8
Išdėliokite plokštainį ir kepkite po 2 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 9
Nuplaukite ir supjaustykite vyšninius pomidorus griežinėliais.
Žingsnis 10
Kai plokštainiai iškeps, aptepkite juos varške.
Žingsnis 11
Ant viršaus uždėkite pomidorų.
Kategorijos