Gervuogių pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Gervuogių pyragas

Naminiai ledai džiugina nuo pirmojo šaukšto. Pabandykite pasigaminti subtilių gervuogių ledų, kurie užkariaus ne tik savo skoniu, bet ir išvaizda. Šis skanėstas gana kaloringas, nes recepte naudojama 33 % riebumo grietinėlė. Tačiau būtent dėl jų plombyras tampa toks švelnus ir skanus. Bet kuriuo atveju tai puiki alternatyva parduotuviniams ledams.
Gaminimo laikas
340 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
166 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.6/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gervuogių pyragas Žingsnis 1
Suplakite trynį. Įpilkite trynį į puodą ir suberkite cukrų. Plakite mikseriu, kol masė taps balta ir sodri. Pastatykite mišinį ant silpnos ugnies. Toliau plakant plona srovele supilkite pieną. Mišinys turėtų sutirštėti ir padidėti. Nuimkite nuo ugnies ir atvėsinkite.

Žingsnis 2

Gervuogių pyragas Žingsnis 2
Paruoškite uogų ir grietinėlės pagrindą. Supilkite gervuoges į maišytuvo dubenį ir plakite, kol jos sutrūkinės. Grietinėlę išplakite atskirame dubenyje iki standžių viršūnių. Atsargiai sumaišykite gervuogių tyrę, plaktą grietinėlę ir atvėsusį kiaušinių mišinį.

Žingsnis 3

Gervuogių pyragas Žingsnis 3
Atšaldykite gervuogių plombier šaldytuve. Supilkite plombyrą į indą arba supilkite į formeles ir 3 valandoms padėkite į šaldiklį. Kas valandą ištraukite ir išmaišykite ledus, sulaužydami sušalusius kraštus ir sumaišydami juos su mase, kad leduose nesusidarytų ledo kristalų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos