Publikavimo data: 2024-06-13
Gervuogių pyragas
Naminiai ledai džiugina nuo pirmojo šaukšto. Pabandykite pasigaminti subtilių gervuogių ledų, kurie užkariaus ne tik savo skoniu, bet ir išvaizda. Šis skanėstas gana kaloringas, nes recepte naudojama 33 % riebumo grietinėlė. Tačiau būtent dėl jų plombyras tampa toks švelnus ir skanus. Bet kuriuo atveju tai puiki alternatyva parduotuviniams ledams.
Žingsnis 1
Suplakite trynį. Įpilkite trynį į puodą ir suberkite cukrų. Plakite mikseriu, kol masė taps balta ir sodri. Pastatykite mišinį ant silpnos ugnies. Toliau plakant plona srovele supilkite pieną. Mišinys turėtų sutirštėti ir padidėti. Nuimkite nuo ugnies ir atvėsinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite uogų ir grietinėlės pagrindą. Supilkite gervuoges į maišytuvo dubenį ir plakite, kol jos sutrūkinės. Grietinėlę išplakite atskirame dubenyje iki standžių viršūnių. Atsargiai sumaišykite gervuogių tyrę, plaktą grietinėlę ir atvėsusį kiaušinių mišinį.
Žingsnis 3
Atšaldykite gervuogių plombier šaldytuve. Supilkite plombyrą į indą arba supilkite į formeles ir 3 valandoms padėkite į šaldiklį. Kas valandą ištraukite ir išmaišykite ledus, sulaužydami sušalusius kraštus ir sumaišydami juos su mase, kad leduose nesusidarytų ledo kristalų.
Kategorijos