Gintarinė ir kvapni abrikosų uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Gintarinė ir kvapni abrikosų uogienė

Gintaro spalvos, nuostabiai kvepiantis abrikosų džemas šaltais žiemos vakarais primins vasarą. Šis patiekalas skirtas arbatos vakarėliui su šeima ar draugais. Tačiau svarbiausia, kad jame yra du "slapti" ingredientai ir išsaugomi visi vitaminai bei mineralai, esantys šiuose kvapniuose vaisiuose. Jis ruošiamas paprastai, kaip ir įprasta uogienė, ingredientai yra prieinami daugumai žmonių.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
175 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
41 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.74/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Gintarinė ir kvapni abrikosų uogienė Žingsnis 1
Užberkite abrikosus cukrumi ir palaukite 30 minučių, kol išsiskirs sultys.

Žingsnis 2

Gintarinė ir kvapni abrikosų uogienė Žingsnis 2
Apelsinus supjaustykite filė: nulupkite žievelę ir baltąsias plėveles, naudingas tik minkštimas.

Žingsnis 3

Gintarinė ir kvapni abrikosų uogienė Žingsnis 3
Sudėkite abrikosus ant viryklės ir virkite ant silpnos ugnies, retkarčiais nugriebdami putas. Kai sirupas užvirs maždaug iki pusės tūrio, sudėkite apelsinų filė ir virkite dar 5 min. Tada supilstykite į stiklainius. Kiekvieno stiklainio dugną apibarstykite 2 šaukštais migdolų ir užpilkite džemu. Suvyniokite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos