Publikavimo data: 2025-08-17
Gözleme su malta mėsa, šviežiomis žolelėmis ir sūriu
Manau, kad daugelis iš jūsų yra susipažinę su mėsos pyragėliais, bet ar esate bandę turkišką mėsos ir sūrio pyragėlių versiją? Jei ne, pabandykite, šis receptas jums tikrai padės!
Žingsnis 1
Pašildykite vandenį, supilkite augalinį aliejų, druską ir miltus. Užminkykite elastingą tešlą. Uždenkite ir palikite pastovėti, kol paruošite įdarą.
Žingsnis 2
Pakepinkite svogūną, sudėkite maltą mėsą, prieskonius, žoleles. Virkite, kol išgaruos skystis. Sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 3
Ištraukite tešlą, supjaustykite ją vienodais gabalėliais. Uždenkite maistine plėvele ir po vieną pradėkite kočioti.
Žingsnis 4
Labai plonai iškočiokite tešlą. Į vidurį dėkite įdarą. Suvyniokite į voką. Iš pradžių užlenkite du kraštus, paskui dar du.
Žingsnis 5
Kepkite vokelius ant sausos keptuvės be aliejaus. Pirmiausia sudėkite vokus siūle žemyn. Kai vokeliai paruduos, apverskite juos. Apkeptą viršų patepkite sviestu. Apkepę iš kitos pusės, dėkite į lėkštę, apteptą sviestu iš kitos pusės.
Kategorijos