Gözleme su malta mėsa, šviežiomis žolelėmis ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Gözleme su malta mėsa, šviežiomis žolelėmis ir sūriu

Manau, kad daugelis iš jūsų yra susipažinę su mėsos pyragėliais, bet ar esate bandę turkišką mėsos ir sūrio pyragėlių versiją? Jei ne, pabandykite, šis receptas jums tikrai padės!
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
257 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
29 g
Sunkumas: 4/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Gözleme su malta mėsa, šviežiomis žolelėmis ir sūriu Žingsnis 1
Pašildykite vandenį, supilkite augalinį aliejų, druską ir miltus. Užminkykite elastingą tešlą. Uždenkite ir palikite pastovėti, kol paruošite įdarą.

Žingsnis 2

Gözleme su malta mėsa, šviežiomis žolelėmis ir sūriu Žingsnis 2
Pakepinkite svogūną, sudėkite maltą mėsą, prieskonius, žoleles. Virkite, kol išgaruos skystis. Sutarkuokite sūrį.

Žingsnis 3

Gözleme su malta mėsa, šviežiomis žolelėmis ir sūriu Žingsnis 3
Ištraukite tešlą, supjaustykite ją vienodais gabalėliais. Uždenkite maistine plėvele ir po vieną pradėkite kočioti.

Žingsnis 4

Gözleme su malta mėsa, šviežiomis žolelėmis ir sūriu Žingsnis 4
Labai plonai iškočiokite tešlą. Į vidurį dėkite įdarą. Suvyniokite į voką. Iš pradžių užlenkite du kraštus, paskui dar du.

Žingsnis 5

Kepkite vokelius ant sausos keptuvės be aliejaus. Pirmiausia sudėkite vokus siūle žemyn. Kai vokeliai paruduos, apverskite juos. Apkeptą viršų patepkite sviestu. Apkepę iš kitos pusės, dėkite į lėkštę, apteptą sviestu iš kitos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, užkandis, duona, bandelės, receptų knyga, grietinės bandelės, pusryčių bandelės su kiaušiniu, kepimas su grietine, bandelės su kiaušiniu, kepimas su kiaušiniu, duona su ruginiais miltais, kepimas su ruginiais miltais, kepimas su ruginiais miltais, kepimas su ruginiais miltais

Kategorijos