graikiškas dziki padažas. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Graikiškas dziki padažas.

Graikiškas padažas "Zadziki" dar vadinamas "Tsatsiki". Padažas yra pieno produktų, agurkų, žolelių ir česnakų derinys. Toks padažas tinka prie mėsos, žuvies patiekalų, daržovių, duonos gaminių. Jis ruošiamas labai paprastai ir greitai. Padažui geriau rinktis jaunus agurkus plona odele. Brandesni vaisiai gali suteikti padažui kartumo.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
113 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.14/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

graikiškas dziki padažas. Žingsnis 1
Paruoškite agurkus. Pabarstykite daržoves druska ir palikite 10 minučių. Tada nusausinkite vandens perteklių.

Žingsnis 2

graikiškas dziki padažas. Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Jogurtą, grietinę, citrinos sultis ir aliejų sudėkite į dubenį. Į šį mišinį įspauskite česnaką. Pasūdykite, įberkite cukraus. Įberkite pipirų. Išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

graikiškas dziki padažas. Žingsnis 3
Baigti gaminti. Sumaišykite agurkus, krapus, petražoles, padažą ir mėtas. Išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos