Granatų tinktūra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Granatų tinktūra

Granato obuolyje yra nuo 400 iki 900 sėklų, padengtų sultingu saldžiarūgščio skonio minkštimu. Dviejų vaisių užtenka, kad būtų galima pasigaminti gardų mėnulio gėrimą. Tinktūra ant granatų taps dar skanesnė, jei pridėsite šiek tiek citrusinių vaisių. Apelsinas susilpnins aitrumą ir suteiks gėrimui gaivumo. Tinktūrai paruošti užtruksite tik 30 minučių, o kad ji taptų tinkama vartoti, prireiks dar 20 dienų.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
164 kcal.
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.91/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Granatų tinktūra Žingsnis 1
Paruoškite tinktūros pagrindą. Į trijų litrų talpos stiklainį supilkite nuluptus granatus. Apelsiną supjaustykite į kelias dalis ir pridėkite prie granatų. Į stiklainį supilkite cukrų. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Granatų tinktūra Žingsnis 2
Pasigaminkite tinktūrą. Vaisių ir cukraus mišinį užpilkite mėnulio degtine. Pilkite ne greitai, saikinga srove. Uždenkite dangteliu, gerai suplakite. Palikite tamsioje vietoje kambario temperatūroje 20 dienų.

Žingsnis 3

Granatų tinktūra Žingsnis 3
Granatų tinktūrą perkoškite. Po 20 dienų gėrimą ištraukite, suplakite. Atidarykite dangtelį ir perkoškite. Atsižvelgdami į tai, kad apelsinų minkštimas ištirps, užriškite mažiausiai 3 sluoksnius marlės arba perkoškite vata.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos