Pipirų tinktūra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Pipirų tinktūra

Pipirų tinktūra - tai stiprus alkoholinis gėrimas, daugeliui žmonių žinomas "pipirų" pavadinimu. Namie lengva pasigaminti aitriųjų pipirų tinktūrą ant degtinės arba alkoholio. Svarbiausia nusipirkti kokybiškos degtinės ir pasirinkti deginančią raudonąją papriką. Į tinktūrą taip pat galite įdėti medaus, jis suteiks gėrimui švelnumo.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
247 kcal.
Angliavandeniai
12 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.06/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Pipirų tinktūra Žingsnis 1
Paruoškite tinktūros ingredientus. Atskieskite medų nedideliu kiekiu vėsaus vandens. Supilkite mišinį į stiklainį, įdėkite raudonųjų pipirų ankščių, gvazdikėlių, pipirų žirnelių.

Žingsnis 2

Pipirų tinktūra Žingsnis 2
Pasigaminkite pipirų tinktūros. Užpilkite stiklainio turinį degtine ir išmaišykite. Uždenkite guminiu dangteliu ir gerai suplakite. Palaikykite 5 dienas tamsioje vietoje kambario temperatūroje. Pirmąsias 3 dienas tinktūrą kasdien pakratykite, paskui tiesiog infuzuokite.

Žingsnis 3

Pipirų tinktūra Žingsnis 3
Tinktūrą perkoškite. Pasibaigus laikui, perkoškite gėrimą per sietelį. Supilstykite į butelius ir sandariai uždarykite dangteliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
gėrimai, alkoholiniai gėrimai, įspūdingas receptas, paprastas, per 10 minučių, obuolių sezonas, tinktūros, be bendrų alergenų, receptų knyga, degtinės tinktūros

Kategorijos