Pipirų tinktūra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Pipirų tinktūra

Pipirų tinktūra - tai stiprus alkoholinis gėrimas, daugeliui žmonių žinomas "pipirų" pavadinimu. Namie lengva pasigaminti aitriųjų pipirų tinktūrą ant degtinės arba alkoholio. Svarbiausia nusipirkti kokybiškos degtinės ir pasirinkti deginančią raudonąją papriką. Į tinktūrą taip pat galite įdėti medaus, jis suteiks gėrimui švelnumo.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
247 kcal.
Angliavandeniai
12 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.06/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pipirų tinktūra Žingsnis 1
Paruoškite tinktūros ingredientus. Atskieskite medų nedideliu kiekiu vėsaus vandens. Supilkite mišinį į stiklainį, įdėkite raudonųjų pipirų ankščių, gvazdikėlių, pipirų žirnelių.

Žingsnis 2

Pipirų tinktūra Žingsnis 2
Pasigaminkite pipirų tinktūros. Užpilkite stiklainio turinį degtine ir išmaišykite. Uždenkite guminiu dangteliu ir gerai suplakite. Palaikykite 5 dienas tamsioje vietoje kambario temperatūroje. Pirmąsias 3 dienas tinktūrą kasdien pakratykite, paskui tiesiog infuzuokite.

Žingsnis 3

Pipirų tinktūra Žingsnis 3
Tinktūrą perkoškite. Pasibaigus laikui, perkoškite gėrimą per sietelį. Supilstykite į butelius ir sandariai uždarykite dangteliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos