Publikavimo data: 2024-04-17
Pipirų tinktūra
Pipirų tinktūra - tai stiprus alkoholinis gėrimas, daugeliui žmonių žinomas "pipirų" pavadinimu. Namie lengva pasigaminti aitriųjų pipirų tinktūrą ant degtinės arba alkoholio. Svarbiausia nusipirkti kokybiškos degtinės ir pasirinkti deginančią raudonąją papriką. Į tinktūrą taip pat galite įdėti medaus, jis suteiks gėrimui švelnumo.
Žingsnis 1
Paruoškite tinktūros ingredientus. Atskieskite medų nedideliu kiekiu vėsaus vandens. Supilkite mišinį į stiklainį, įdėkite raudonųjų pipirų ankščių, gvazdikėlių, pipirų žirnelių.
Žingsnis 2
Pasigaminkite pipirų tinktūros. Užpilkite stiklainio turinį degtine ir išmaišykite. Uždenkite guminiu dangteliu ir gerai suplakite. Palaikykite 5 dienas tamsioje vietoje kambario temperatūroje. Pirmąsias 3 dienas tinktūrą kasdien pakratykite, paskui tiesiog infuzuokite.
Žingsnis 3
Tinktūrą perkoškite. Pasibaigus laikui, perkoškite gėrimą per sietelį. Supilstykite į butelius ir sandariai uždarykite dangteliais.
Kategorijos