Publikavimo data: 2024-05-25
Greipfrutų marmelado uogienė
Nereikia nieko įtikinėti, kad greipfrutai yra labai sveikas vaisius. Jį galima vartoti ne tik kaip sultis ir šviežią, bet ir pasigaminti nuostabų, gražios spalvos, marmelado tekstūros džemą. Įdomus šviežio citrusinio vaisiaus skonis su kartėliu po apdorojimo virsta turtinga skonių puokšte. Šią uogienę paruošti daugiau nei lengva ir ne per brangu.
Žingsnis 1
Paimkite puodą, kuriame bus verdama uogienė, supilkite į jį greipfrutų minkštimą, užberkite cukrumi ir pastatykite ant ugnies.
Žingsnis 2
Virkite uogienę 2-3 valandas, kol taps norimos konsistencijos.
Žingsnis 3
Paruoštą uogienę supilstykite į stiklainius ir uždarykite dangteliais.
Kategorijos