Greipfrutų marmelado uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Greipfrutų marmelado uogienė

Nereikia nieko įtikinėti, kad greipfrutai yra labai sveikas vaisius. Jį galima vartoti ne tik kaip sultis ir šviežią, bet ir pasigaminti nuostabų, gražios spalvos, marmelado tekstūros džemą. Įdomus šviežio citrusinio vaisiaus skonis su kartėliu po apdorojimo virsta turtinga skonių puokšte. Šią uogienę paruošti daugiau nei lengva ir ne per brangu.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
198 kcal.
Angliavandeniai
53 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Greipfrutų marmelado uogienė Žingsnis 1
Paimkite puodą, kuriame bus verdama uogienė, supilkite į jį greipfrutų minkštimą, užberkite cukrumi ir pastatykite ant ugnies.

Žingsnis 2

Greipfrutų marmelado uogienė Žingsnis 2
Virkite uogienę 2-3 valandas, kol taps norimos konsistencijos.

Žingsnis 3

Paruoštą uogienę supilstykite į stiklainius ir uždarykite dangteliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos