Publikavimo data: 2024-06-16
Greiti bananų pyragai
Bananai yra universalus vaisius. Jį galima valgyti žalią, keptą, keptą, džiovintą, trintą ir net dėti į blynus bei pyragus. Jis labai išpopuliarėjo ne tik dėl malonaus saldaus skonio, bet ir dėl savo maitinamųjų ir sveikatinamųjų savybių, nes yra tiesiog lobynas įvairių mikroelementų. Bananų pyragaičiai yra ne tik skanus ir neįprastas desertas, bet ir sveikas dietinis užkandis.
Žingsnis 1
Kiaušinius ir cukrų lengvai suplakite, kad pyragaičiai taptų purūs. Tada įmaišykite ištirpintą sviestą ir sodą su actu. Viską išmaišykite iki vientisos konsistencijos.
Žingsnis 2
Supjaustykite bananus mažesniais gabalėliais ir sudėkite į maišytuvo indą su varške. Viską sutrinkite iki vientisos masės ir įmaišykite į tešlą.
Žingsnis 3
Palaipsniui į mišinį įmaišykite persijotus miltus, nuolat maišydami, kad tešla būtų be gumulėlių. Šaukštu arba konditeriniu maišeliu paskirstykite tešlą į formeles ir 25-30 min. pašaukite pyragėlius į 190 ℃ įkaitintą orkaitę.
Kategorijos