Greiti kopūstų paplotėliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Greiti kopūstų paplotėliai

Kopūstų paplotėliai yra vienas iš greičiausių ir paprasčiausių paplotėlių rūšių, tačiau pasižymintis išskirtiniu skoniu ir mėgstamas daugelio žmonių. Tokių pyragėlių įdaras gali būti rauginti kopūstai arba švieži, šiek tiek virti kopūstai, o galimų tešlos rūšių ir priedų prie įdaro yra tiek daug, kad kiekvieną dieną galite gaminti naujus kopūstų pyragėlius ir nesikartoti visą mėnesį.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
238 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.65/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Greiti kopūstų paplotėliai Žingsnis 1
Tinkamame inde sumaišykite kefyrą, sodą, druską ir cukrų. Nuolat maišydami palaipsniui į mišinį supilkite augalinį aliejų ir miltus. Išminkykite minkštą, nelipnią tešlą. Tešlą uždenkite maistine plėvele arba rankšluosčiu ir atidėkite į šalį.

Žingsnis 2

Greiti kopūstų paplotėliai Žingsnis 2
Kol tešla ilsisi, paruoškite įdarą. Įkaitintame augaliniame aliejuje apkepkite smulkiais kubeliais supjaustytą svogūną, kol įgaus auksinę spalvą. Tada į jį suberkite kopūstus ir troškinkite apie 10 minučių. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 3

Greiti kopūstų paplotėliai Žingsnis 3
Likusią tešlą padalykite į 13 vienodų dalių. Kiekvieną gabalėlį pirmiausia išminkykite rankose ir iškočiokite į nedidelį apvalų blynelį. Į vidurį dėkite įdarą ir priešingus kraštus užspauskite.

Žingsnis 4

Greiti kopūstų paplotėliai Žingsnis 4
Papuoštus paplotėlius dėkite ant riebalais išteptos kepimo skardos. Kiekvieną paplotėlį aptepkite plaktu kiaušiniu ir pabarstykite sezamo sėklomis bei linų sėmenimis. Kepkite 180 ℃ įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos