Publikavimo data: 2024-06-15
Greiti pyragėliai be mielių su kiaušiniu ir žaliaisiais svogūnais
Pyragams iš mielinės tešlos su kiaušinių ir žaliųjų svogūnų įdaru reikia mažiausiai ingredientų, o juos paruošti nėra sudėtinga. Tešla būna minkšta ir oro, o įdaras - sultingas ir aromatingas dėl svogūnų. Šiuos pyragėlius greitai paruošite ir dar greičiau suvalgysite!
Žingsnis 1
Supilkite pieną į dubenį, suberkite druską, cukrų ir sodą, tada supilkite augalinį aliejų ir išminkykite tešlą, nedidelėmis porcijomis berdami miltus. Palikite šiltoje vietoje 20-30 minučių.
Žingsnis 2
Kol tešla ilsisi, paruoškite įdarą. Kiaušinius nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Smulkiai supjaustykite žaliąjį svogūną. Sumaišykite svogūnus ir virtus kiaušinius, pagal skonį įberkite druskos. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Iš tešlos rutuliukų iškočiokite plonus paplotėlius. Į kiekvieno jų vidurį dėkite įdaro ir užspauskite kraštus.
Žingsnis 4
Į keptuvę įpilkite aliejaus, gerai įkaitinkite ir sudėkite paplotėlius. Kepkite iš abiejų pusių, kol paruduos.
Kategorijos