Publikavimo data: 2025-08-16
Greitos kalmarų salotos keliaujant
Kalmarai yra tinkamiausias produktas tinkamai mitybai. Paruoškite p-salotas su kalmarais greita ranka. Moliuskų mėsa turi mažai kalorijų, bet yra turtingos cheminės sudėties. Be gyvybiškai svarbių omega-3 riebalų, jūros gėrybėse yra jodo, kalio, taurino, seleno, vario ir kitų vitaminų. Kalmarai turi daug baltymų ir visiškai neturi cholesterolio. Dar viena ypatinga moliuskų savybė yra ta, kad jie neauginami dirbtinėmis sąlygomis, kaip, pavyzdžiui, lašiša ar upėtakis.
Žingsnis 1
Išvirkite kalmarus. Ant didelės ugnies užvirinkite vandenį. Įmeskite visą kalmarų skerdeną. Virkite ne ilgiau kaip 5 minutes vidutiniškai verdant. Tada iš karto išimkite skerdeną iš vandens ir atvėsinkite. Supjaustykite žiedais.
Žingsnis 2
Paruoškite greitų salotų, kad galėtumėte greitai pavalgyti. Salotinėje sumaišykite kalmarų žiedus, agurkus, kiaušinius, svogūnus ir žoleles. Pagardinkite druska ir pipirais. Įpilkite jogurto ir garstyčių. Išmaišykite, kad susijungtų.
Kategorijos