Publikavimo data: 2024-06-09
Greitos makaronų salotos
Šiuolaikinėje kulinarijoje salotos tvirtai užima pirmaujančias pozicijas. Ir tai nenuostabu, nes didelio jų populiarumo paslaptis ta, kad iš paprasčiausių ingredientų galima pagaminti naudingus, skanius ir įvairius patiekalus. Būtent to reikia šiuolaikinėms šeimininkėms. Siūlome greitų salotų receptą iš produktų, kuriuos galima rasti kiekvienoje virtuvėje. Ji paruošiama per kelias minutes prieš pat patiekimą, jos nereikia užvirinti.
Žingsnis 1
Susmulkinkite greitai paruošiamus makaronus neišimdami jų iš pakuotės, tada atidarykite pakuotę ir perkelkite turinį į puodą. Jei norite, įpilkite prieskonių ir aliejaus, kurie buvo pridėti prie makaronų. Jei ne, pasūdykite ir pagardinkite pipirais pagal savo skonį. Užpilkite verdančiu vandeniu, uždenkite dangčiu ir palikite virti. Patikrinkite ant pakuotės nurodytą virimo laiką.
Žingsnis 2
Paruoštus svogūnus supjaustykite mažais kubeliais. Dešrą supjaustykite plonais griežinėliais. Kiaušinius sutarkuokite stambia tarka. Išmeskite garuose virtus makaronus į koštuvą. Jei jame nėra skysčio, to daryti nebūtina. Dubenyje sumaišykite visus paruoštus ingredientus ir išmaišykite. Paragaukite pagal skonį. Jei mėgstate, įberkite druskos ir pipirų. Gali būti, kad to neprireiks, nes jų yra dešroje. Apšlakstykite salotas majonezu ir gerai išmaišykite.
Kategorijos