Žirniai ir dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Žirniai ir dešra

Žirnių su dešra receptas užkariauja šviežumu, skoniu ir paruošimo paprastumu. Nedidelis ingredientų skaičius leidžia paruošti salotas per kelias minutes. Produktų pjaustymas taip pat turi įtakos skoniui. Agurką ir dešrą supjaustykite šiaudeliais, o ne kubeliais, ir patiekalas žais kitomis spalvomis. Salotoms galite imti šaldytų žirnelių ir virti juos 3-4 minutes. Jie bus daug minkštesni ir skanesni nei konservuoti.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
199 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.45/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žirniai ir dešra Žingsnis 1
Paruoškite salotas. Supjaustykite agurką ir dešrą plonais kubeliais. Kiaušinius supjaustykite juostelėmis. Supjaustytus produktus sudėkite į salotinę. Susmulkinkite krapus. Į salotinę suberkite žirnelius ir krapus. Užpilkite majonezu ir išmaišykite. Dėkite salotas į lėkštę ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos