Salotos su traškučiais ir rūkyta dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Salotos su traškučiais ir rūkyta dešra

Salotų ruošimas yra kūrybinis procesas. Tinkamas ingredientų derinys ir tinkamas pateikimas suteikia estetinį malonumą. Įsitikinkite tuo ruošdami salotas su traškučiais ir rūkyta dešra. Svarbi salotų sudedamoji dalis yra dešra. Imkite tik patikrintą prekės ženklą. Produktų šviežumas taip pat turi įtakos patiekalo skoniui. Naudokite tvirtus agurkus, nesubrendusius kiaušinius ir jaunus kukurūzus.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
219 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
10 g
Alergenai: Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.91/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Salotos su traškučiais ir rūkyta dešra Žingsnis 1
Paruoškite salotas. Į salotinę sudėkite griežinėliais supjaustytą dešrą, sudėkite kukurūzus, agurkus, kiaušinius, susmulkintus žaliuosius svogūnus ir traškučius. Pasūdykite, įberkite pipirų. Gerai išmaišykite. Salotas apliekite majonezu ir dar kartą išmaišykite.

Žingsnis 2

Salotos su traškučiais ir rūkyta dešra Žingsnis 2
Papuoškite salotas. Aplink patiekalą išdėliokite sveikas traškučių skilteles. Viduryje sudėkite salotas ir papuoškite žaliaisiais svogūnais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos