Publikavimo data: 2024-04-02
Salotos su traškučiais ir rūkyta dešra
Salotų ruošimas yra kūrybinis procesas. Tinkamas ingredientų derinys ir tinkamas pateikimas suteikia estetinį malonumą. Įsitikinkite tuo ruošdami salotas su traškučiais ir rūkyta dešra. Svarbi salotų sudedamoji dalis yra dešra. Imkite tik patikrintą prekės ženklą. Produktų šviežumas taip pat turi įtakos patiekalo skoniui. Naudokite tvirtus agurkus, nesubrendusius kiaušinius ir jaunus kukurūzus.
Žingsnis 1
Paruoškite salotas. Į salotinę sudėkite griežinėliais supjaustytą dešrą, sudėkite kukurūzus, agurkus, kiaušinius, susmulkintus žaliuosius svogūnus ir traškučius. Pasūdykite, įberkite pipirų. Gerai išmaišykite. Salotas apliekite majonezu ir dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 2
Papuoškite salotas. Aplink patiekalą išdėliokite sveikas traškučių skilteles. Viduryje sudėkite salotas ir papuoškite žaliaisiais svogūnais.
Kategorijos