Publikavimo data: 2024-06-09
Greitos salotos su kukurūzais
Nuo tada, kai salotos pirmą kartą buvo paruoštos ir patiektos senovės Romoje, praėjo tūkstantmečiai. Šis patiekalas tvirtai įsitvirtino visose pasaulio virtuvėse, ir tai nenuostabu. Neįtikėtino salotų populiarumo paslaptis yra ta, kad iš pačių paprasčiausių ingredientų gaminami nepaprastai skanūs ir įvairūs patiekalai. Mūsų greitų salotų receptas skirtas šiuolaikinėms šeimininkėms, kurios turi kiekvieną laisvą minutę. Jis ruošiamas prieš pat patiekimą.
Žingsnis 1
Iš dešros išimkite apvalkalą ir supjaustykite ją 1 cm dydžio kubeliais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Kiaušinius supjaustykite kubeliais. Išmeskite skardos turinį su kukurūzais į durtuvą ir leiskite marinatui nutekėti.
Žingsnis 2
Paruoštus ingredientus sudėkite į pakankamai didelį dubenį, kad gerai susimaišytų. Česnaką išspauskite per presą ir sudėkite į likusius ingredientus. Pagal skonį paragaukite; jei reikia, įberkite druskos ir pipirų. Šių prieskonių yra dešroje, sūryje ir kukurūzuose. Todėl gali būti, kad papildomų prieskonių neprireiks. Tai jūsų skonio reikalas. Prieš pat patiekdami įpilkite majonezo ir išmaišykite.
Kategorijos