Publikavimo data: 2024-06-13
Grietinėlės kremas
Grietinėlės kremo kremas konditeriai vadina jį universaliu ir vienu iš labiausiai biudžetinių, nes jį galima paruošti nenaudojant grietinėlės, ant grietinės. Svarbu, kad jis būtų riebus. Kremas gerai išlaiko formą ir tinka įvairiems konditerijos gaminiams gaminti. Į sudėtį pridėjus sviesto, kremas įgauna kreminį skonį ir šilkinę tekstūrą. Kreminio kremo skonis iš tiesų primena šiek tiek tirpstančius ledus.
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti kremą. Puode sumaišykite kiaušinius, paprastą ir vanilinį cukrų. Išmaišykite. Dalimis įmaišykite persijotus miltus ir grietinę. Gerai išmaišykite ir dėkite į vandens vonelę. Virkite ant silpnos ugnies nuolat maišydami, kol masė taps tiršta, apie 7-9 minutes. Tada atvėsinkite kremą iki kambario temperatūros.
Žingsnis 2
Grietinėlę pakaitinkite iki virimo temperatūros. Maišytuvu išsukite sviestą iki purios masės. Tada maišytuvo greitį padidinkite iki vidutinio ir nedidelėmis porcijomis supilkite atvėsusią grietinėlės masę. Palikite kremą 30-60 minučių sustingti šaldytuve.
Kategorijos