Publikavimo data: 2024-09-14
Grissini su Provanso žolelėmis
Skanūs duonos lazdelės. Aš jas gaminu iš likusio raugo.
Žingsnis 1
Ištirpinkite raugą vandenyje, suberkite miltus, išmaišykite ir uždengę rankšluosčiu ar plėvele palikite maždaug 30 minučių.
Žingsnis 2
Minkykite tešlą, palaipsniui įmaišydami druską, medų ir augalinį aliejų.
Žingsnis 3
Palikite po maistine plėvele dar 2,5-3 valandoms, retkarčiais perlenkdami tešlą per pusę.
Žingsnis 4
Paruoštą tešlą padalykite į 2 dalis.
Žingsnis 5
Kiekvieną pusę iškočiokite plonu sluoksniu.
Žingsnis 6
Vieną dalį pabarstykite sėklomis ir Provanso žolelėmis.
Žingsnis 7
Uždenkite antrąja dalimi ir šiek tiek susukite.
Žingsnis 8
Supjaustykite tešlą plonomis juostelėmis ir susukite jas į spiralę.
Žingsnis 9
Dėkite ant kepimo skardos, išklotos pergamentiniu popieriumi.
Žingsnis 10
Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, kol paruduos.
Kategorijos