Publikavimo data: 2024-02-04
Grybų pica receptas
Namuose kepta pica su grybais yra tikra šventė. Pirmiausia išsirinkite tinkamą receptą (mes jau padėjome jums tai padaryti). Tada palaukite, kol tešla pakils, tada paskleiskite priedus, gausiai apibarstykite viską sūriu ir siųskite į orkaitę. Belieka tik laukti, kol naminė pica su grybais paruduos, padengta gardžia sūrio plutele, ir pateks ant stalo.
Žingsnis 1
Nuplaukite ir nulupkite grybus, o mocarelą sutarkuokite smulkia tarka. Įjunkite orkaitę, kad kepant ji jau būtų įkaitusi iki 220 °C temperatūros.
Žingsnis 2
Miltus ir druską persijokite į atskirą gilų dubenį, padarykite duobutę, supilkite mielių mišinį ir likusį vandenį ir pradėkite minkyti tešlą. Kai tešla bus lygi, supilkite dalį aliejaus ir minkykite apie 10 minučių, kol tešla taps lygi ir elastinga.
Žingsnis 3
Iš tešlos suformuokite rutulį, aptepkite likusiu aliejumi ir uždenkite indą maistine plėvele. Palikite šiltoje vietoje 1 valandai, kol tešla padvigubės.
Žingsnis 4
Padėkite tešlą ant miltais pabarstyto darbo paviršiaus ir lengvai išminkykite. Iškočiokite plonus 25-30 cm skersmens pyragėlius ir sudėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
Žingsnis 5
Apšlakstykite pagrindą pomidorų padažu, išdėliokite plonais griežinėliais supjaustytus grybus, viską apibarstykite sūriu, raudonėliais ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Žingsnis 6
Picą kepkite 10-15 minučių, tada supjaustykite porcijomis ir patiekite.
Kategorijos