Publikavimo data: 2024-01-16
Pica su cervalatu ir sūriu ant majonezo. receptas
Pica yra itališkas patiekalas, o majonezas - prancūziškas. Tačiau juos derinti namų virtuvėje nėra problema. Dauguma šeimininkų net neįsivaizduoja naminės picos be majonezo. Pica ant majonezo gaunasi minkšta, o tešla - trapi. Tiesa, norint pasiekti tokį efektą, reikia imti tik šviežio majonezo. Atidžiai patikrinkite galiojimo datą ant pakuotės.
Žingsnis 1
Iš anksto iš šaldytuvo išimkite visus tešlai skirtus ingredientus. Jie turi būti kambario temperatūros, kad geriau susimaišytų.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Giliame dubenyje sumaišykite vandenį, kiaušinį ir majonezą. Gerai išmaišykite plakikliu ir pamažu pradėkite įmaišyti miltus ir kepimo miltelius. Išminkykite minkštą tešlą. Ji turėtų būti šiek tiek lipni prie rankų. Gautą majonezinį picos pagrindą uždenkite rankšluosčiu ir palikite kelioms minutėms pailsėti. tešla bus minkštesnė, jei ją plaksite šluotele, o ne šakute ar mikseriu.
Žingsnis 3
Paruoškite įdarą. Kol tešla ilsisi, dešrą ir papriką supjaustykite kubeliais, o pomidorus supjaustykite plonais apskritimais. Šiek tiek pasūdykite. Sūrį sutarkuokite vidutine tarka.
Žingsnis 4
Paruoškite padažą. Sumaišykite pomidorų pastą ir vandenį. Įberkite šiek tiek druskos. Kuo daugiau vandens, tuo skystesnis bus padažas.
Žingsnis 5
Sudėkite picą su majonezu. Iškočiokite greitai paruošiamą tešlą į apvalią formą. Aptepkite padažu, palikdami šiek tiek tešlos kraštuose. Išdėliokite dešrą, pomidorus ir paprikas. Pabarstykite picą tarkuotu sūriu. Kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje 15-20 minučių.
Žingsnis 6
Paruoštą majonezo picą iš anksto supjaustykite riekelėmis ir patiekite plokščioje lėkštėje.
Kategorijos