Publikavimo data: 2024-02-04
Naminė pica su dešra: receptas su vaizdo įrašu receptas
Tai dešrainių ir sūrio pica - kažkas tarp pipirinių ir margaritos. Jei esate už pepperoni, viskas paprasta: reikia daugiau dešros. Jei jums artimesnė margarita, prieš siųsdami patiekalą į orkaitę pasirūpinkite reikiamu pomidorų padažo ir mocarelos kiekiu. Bet kokiu atveju jums labai pravers mūsų žingsnis po žingsnio pateikiamas mielinės picos receptas.
Žingsnis 1
Sutarkuokite sūrį, supjaustykite dešrą griežinėliais ir įkaitinkite orkaitę iki 220 °C temperatūros.
Žingsnis 2
Persijokite miltus į atskirą gilų dubenį, padarykite duobutę, supilkite mieles ir likusį šiltą vandenį ir pradėkite minkyti tešlą. Kai tešla bus lygi, supilkite 1 valgomąjį šaukštą aliejaus, įberkite druskos ir minkykite tešlą apie 10 minučių, kol taps lygi ir elastinga.
Žingsnis 3
Iš tešlos suformuokite rutulį, aptepkite likusiu aliejumi ir uždenkite indą maistine plėvele. Palikite ją šiltoje vietoje 1-1,5 valandos, kol padvigubės. Išminkykite tešlą ir lengvai iškočiokite. Iškočiokite ploną 25-30 cm skersmens apskritimą ir padėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos, kočėlą pabarstykite trupučiu miltų, kad tešla neliptų prie paviršiaus.
Žingsnis 4
Aptepkite kotletą pomidorų padažu ir paskleiskite ⅔ tarkuoto sūrio. Išdėliokite dešros griežinėlius, apibarstykite likusiu sūriu ir kepkite orkaitėje 10-15 min.
Žingsnis 5
Paruoštą picą supjaustykite porcijomis ir patiekite.
Kategorijos