Įdaryta pitos duona pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Įdaryta pitos duona

Netradicinis, bet lengvai paruošiamas pusryčių patiekalas.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
243 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Įdaryta pitos duona Žingsnis 1
Į dubenį įmuškite 2 kiaušinius, sudėkite grietinę ir tarkuotą sūrį.

Žingsnis 2

Įdaryta pitos duona Žingsnis 2
Supjaustykite pomidorą. Sudėkite jį į dubenį kartu su mėgstamais prieskoniais ir žolelėmis (aš turiu druskos, pipirų ir baziliko).

Žingsnis 3

Įdaryta pitos duona Žingsnis 3
Iš pitos išpjaukite 2 apskritimus pagal savo keptuvės, kuri turėtų būti įkaitinta ir ištepta augaliniu aliejumi, skersmenį.

Žingsnis 4

Įdaryta pitos duona Žingsnis 4
Sumažinkite kaitrą iki vidutinės, įdėkite pitos lakštą, įdarą ir uždenkite kitu lakštu, uždenkite dangčiu. Kepkite kelias minutes, kol ant pitos atsiras auksinė plutelė. Apverskite ir išjunkite kaitlentę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pusryčiai, užkandis, duona, bandelės, receptų knyga, grietinės bandelės, pusryčių bandelės su kiaušiniu, kepimas su grietine, bandelės su kiaušiniu, kepimas su kiaušiniu, duona su ruginiais miltais, kepimas su ruginiais miltais, kepimas su ruginiais miltais, kepimas su ruginiais miltais

Kategorijos