Imbierų uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Imbierų uogienė

Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
168 kcal.
Angliavandeniai
42 g

Ingredientai (4)

Porcijos
5
200.00 g
150.00 g
1.00 st. š.
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Imbierų uogienė Žingsnis 1
Išvirkite imbierą. Smulkiai supjaustykite šaknį, sudėkite ją į puodą, įpilkite vandens ir cukraus. Viską užvirinkite ant silpnos ugnies ir virkite 10 minučių.

Žingsnis 2

Imbierų uogienė Žingsnis 2
Paruoškite uogienę. Sudėkite žievelę į puodą, išmaišykite ir virkite apie 15 minučių. Supilstykite uogienę į stiklainius ir sandariai uždarykite dangteliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos

Antrieji patiekalaiAntrieji patiekalai