Publikavimo data: 2024-06-22
Indiška pita su Adygėjos sūriu "Narayana"
Tai skani pita su Adygėjos sūriu, kepta su kario prieskoniais ir padažu. Šis patiekalas gali lengvai pakeisti mėsainį, tačiau vietoj mėsos jame yra Adygėjos sūris, nes Indijoje beveik visi yra vegetarai.
Žingsnis 1
Perpjaukite pitą per pusę. Pomidorą ir agurką supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Supjaustykite adygea sūrį griežinėliais, pamirkykite juos kario prieskoniuose ir apkepkite aliejuje keptuvėje iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Ant pusės pitos dėkite virto sūrio, uždėkite pomidorų, užtepkite mėsainių arba "1000 Island" padažo, tada uždėkite marinuotų agurkų ir petražolių žalumynų.
Kategorijos