Indiška pita su Adygėjos sūriu "Narayana" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Indiška pita su Adygėjos sūriu "Narayana"

Tai skani pita su Adygėjos sūriu, kepta su kario prieskoniais ir padažu. Šis patiekalas gali lengvai pakeisti mėsainį, tačiau vietoj mėsos jame yra Adygėjos sūris, nes Indijoje beveik visi yra vegetarai.
Gaminimo laikas
24 min.
Laikas virtuvėje
17 min.
Kalorijos
146 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.89/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Indiška pita su Adygėjos sūriu "Narayana" Žingsnis 1
Perpjaukite pitą per pusę. Pomidorą ir agurką supjaustykite plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Indiška pita su Adygėjos sūriu "Narayana" Žingsnis 2
Supjaustykite adygea sūrį griežinėliais, pamirkykite juos kario prieskoniuose ir apkepkite aliejuje keptuvėje iš abiejų pusių iki auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Indiška pita su Adygėjos sūriu "Narayana" Žingsnis 3
Ant pusės pitos dėkite virto sūrio, uždėkite pomidorų, užtepkite mėsainių arba "1000 Island" padažo, tada uždėkite marinuotų agurkų ir petražolių žalumynų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos