Publikavimo data: 2025-08-19
"Išmanusis pyragas".
Tai labai neįprastas desertas. Jis ypatingas tuo, kad kepant pats pyragas padalijamas į tris sluoksnius: apačioje - vanilinis suflė, viduryje - kremas, o viršuje - erdvus biskvitas. Labai subtilus ir skanus desertas.
Žingsnis 1
Atskirkite baltymus nuo trynių. Išplakite trynius su cukrumi ir vanile iki baltos ir purios masės. Sudėkite ištirpintą sviestą. Tada suberkite miltus. Galiausiai supilkite pieną.
Žingsnis 2
Išplakite baltymus su druska iki standžių viršūnių.
Žingsnis 3
Sumaišykite skystą mišinį ir kiaušinių baltymus. Švelniai išmaišykite mentele. Supilkite į formą, prieš tai išteptą aliejumi ir pabarstytą miltais. Forma neturi būti atvira, nes tešla yra skysta ir gali išsilieti.
Žingsnis 4
Kepkite 170 laipsnių temperatūroje maždaug 50-60 minučių.
Kategorijos