Publikavimo data: 2025-08-18
Išskirtinės salotos su kalmarais ir raudonaisiais ikrais
Šios išskirtinės salotos su kalmarais ir raudonaisiais ikrais tikrai šventiškos. Jas galima patiekti ir bendroje lėkštėje, ir porcijuotas kreminiuose indeliuose ar tartaletėse. Toks užkandis gaunasi sotus, gražus ir skanus. Svarbu, kad šios salotos būtų paruoštos gana paprastai ir greitai. Turint minimalų kiekį ingredientų, šio patiekalo skonis gaunasi gana subalansuotas. Sūrūs raudonieji ikrai puikiai dera su neutraliu kalmarų skoniu. O virti kiaušiniai ir keptos bulvės suteikia aksominį ir sotų skonį.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Suvyniokite bulves į foliją ir 40 minučių pašaukite į įkaitintą orkaitę. Atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Kalmarus 3 minutes virkite pasūdytame vandenyje, supjaustykite šiaudeliais. Vištienos kiaušinius smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas. Į serviravimo žiedą pirmuoju sluoksniu sudėkite bulves, pasūdykite, aptepkite majonezu. Tada sudėkite kalmarus, aptepkite majonezu. Ant kalmarų sudėkite kiaušinius, aptepkite majonezu. Paskutinis sluoksnis - raudonieji ikrai.
Kategorijos