Publikavimo data: 2024-06-15
Ištirpę pieno ledai
Ištirpintas pienas desertams suteikia saldų, švelnų, karamelės skonį ir malonius kreminius potėpius. Tirpinto pieno ledai yra lengvos tekstūros, malonaus atspalvio ir švelnaus kreminio skonio. Pridėjus blenderiu suplaktą šaldytą bananą, ištirpintas pieniškas melas įgauna papildomo saldumo ir švelnios tekstūros. Norėdami gražiai patiekti plombyrą, naudokite specialų ledų šaukštelį - suformuokite nedidelius tvarkingus rutuliukus ir papuoškite juos baltojo šokolado kubeliais.
Žingsnis 1
Paruoškite pieną ir bananus. Supilkite ištirpintą pieną į formą, kurioje bus užšaldomi ledai, ir įdėkite ją į šaldiklį 2 valandoms. Supjaustykite bananus plonais apskritimais ir taip pat nusiųskite į šaldiklį 2 valandoms. Tada užšaldytus bananus sutrinkite mikseriu.
Žingsnis 2
Paruoškite ledus. Išimkite pieną iš šaldiklio ir 5 minutes plakite mikseriu su cukraus pudra. Sudėkite bananus ir plakite dar 5 minutes. Vandens vonelėje ištirpinkite šokoladą, supilkite į įdarą ir gerai išmaišykite. Dėkite į šaldiklį 1 valandai.
Žingsnis 3
Ledus pakaitinkite iki virimo temperatūros. Išimkite ledus iš šaldiklio ir susmulkinkite trintuvu. Padėkite į šaldiklį 1 valandai. Šį veiksmą pakartokite 6 kartus.
Kategorijos