Ištirpę pieno ledai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Ištirpę pieno ledai

Ištirpintas pienas desertams suteikia saldų, švelnų, karamelės skonį ir malonius kreminius potėpius. Tirpinto pieno ledai yra lengvos tekstūros, malonaus atspalvio ir švelnaus kreminio skonio. Pridėjus blenderiu suplaktą šaldytą bananą, ištirpintas pieniškas melas įgauna papildomo saldumo ir švelnios tekstūros. Norėdami gražiai patiekti plombyrą, naudokite specialų ledų šaukštelį - suformuokite nedidelius tvarkingus rutuliukus ir papuoškite juos baltojo šokolado kubeliais.
Gaminimo laikas
630 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
187 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
23 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.2/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ištirpę pieno ledai Žingsnis 1
Paruoškite pieną ir bananus. Supilkite ištirpintą pieną į formą, kurioje bus užšaldomi ledai, ir įdėkite ją į šaldiklį 2 valandoms. Supjaustykite bananus plonais apskritimais ir taip pat nusiųskite į šaldiklį 2 valandoms. Tada užšaldytus bananus sutrinkite mikseriu.

Žingsnis 2

Ištirpę pieno ledai Žingsnis 2
Paruoškite ledus. Išimkite pieną iš šaldiklio ir 5 minutes plakite mikseriu su cukraus pudra. Sudėkite bananus ir plakite dar 5 minutes. Vandens vonelėje ištirpinkite šokoladą, supilkite į įdarą ir gerai išmaišykite. Dėkite į šaldiklį 1 valandai.

Žingsnis 3

Ištirpę pieno ledai Žingsnis 3
Ledus pakaitinkite iki virimo temperatūros. Išimkite ledus iš šaldiklio ir susmulkinkite trintuvu. Padėkite į šaldiklį 1 valandai. Šį veiksmą pakartokite 6 kartus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos