Itališkų žolelių krekeriai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Itališkų žolelių krekeriai

Avižiniai dribsniai yra išties stebuklingas produktas. Jie tinka košėms, granolai ir kepiniams. Jei recepte dalį miltų pakeisite maltais avižiniais dribsniais, produktui tai bus tik į naudą. Jie puikiai tinka traškiems krekeriams, apie kurių skonį galima fantazuoti be galo. Nauji priedai - nauji skoniai. Sezamo ar aguonų sėklos, alyvuogės ar kepti svogūnai, itališkos ar Provanso prieskoninės žolelės - visa tai galima dėti į šiuos mažus traškius sausainius. Sveiki, skanūs ir universalūs.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
371 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
33 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.89/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Itališkų žolelių krekeriai Žingsnis 1
Avižinius dribsnius sumalkite kavos malūnėliu iki miltų.

Žingsnis 2

Itališkų žolelių krekeriai Žingsnis 2
Sumaišykite miltus ir avižinius miltus, suberkite druską, raugą, žoleles, išmaišykite.

Žingsnis 3

Supilkite sviestą į miltų mišinį ir minkykite, kol taps trupiniai.

Žingsnis 4

Itališkų žolelių krekeriai Žingsnis 4
Supilkite verdantį vandenį ir tešlą iš pradžių išmaišykite šaukštu, paskui rankomis greitai suminkykite tešlą iki vientisos masės (neminkykite iki vientisos masės). Uždenkite ir palikite 30 minučių kambario temperatūroje.

Žingsnis 5

Itališkų žolelių krekeriai Žingsnis 5
Tešlą iškočiokite 0,5 cm storio sluoksniu ir iš jos išpjaukite norimos formos sausainius.

Žingsnis 6

Itališkų žolelių krekeriai Žingsnis 6
Kepkite iki 200 g įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
receptų knyga, krekeriai, jūsų receptai, sausainiai, užkandis, yra bendrų alergenų., paprastai, konditerijos desertai, desertai, užkandžiai

Kategorijos