Publikavimo data: 2024-10-13
Sveiki krekeriai su moliūgų sėklomis
Moliūgus galima gaminti įvairiais būdais. Jis naudojamas sriuboms, apkepams, salotoms, košėms, pyragams, pudingams, ikrams, cukruotiems vaisiams ir mėsos garnyrams gaminti. Tai vitaminų ir daugelio kitų mums reikalingų maistinių medžiagų saugykla. Siūlome jums labai skanių ir sveikų krekerių, kurių sudėtyje yra kelių rūšių sėklų, įskaitant moliūgų sėklas, receptą.
Žingsnis 1
Sumaišykite visas sėklas nedideliame inde. Įpilkite ketvirtadalį puodelio virinto vandens, miltų, druskos, medaus ir saulėgrąžų aliejaus. Užminkykite tešlą. Ji bus lipni. Dėkite ant vienos kepimo pergamento pusės ir uždenkite kita puse.
Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite kočėlu į 3 mm storio sluoksnį. Atsargiai nulupkite viršutinį popieriaus sluoksnį. Dėkite ant kepimo skardos su popieriumi. Dėkite į įkaitintą 180 °C temperatūros orkaitę ir kepkite tokioje temperatūroje 15 minučių.
Žingsnis 3
Išimkite kepimo skardą iš orkaitės ir greitai supjaustykite sluoksnį norimo dydžio krekeriais. Grįžkite į išjungtą orkaitę dar 5 minutėms. Atvėsinkite toje pačioje vietoje ir tik tada išimkite skardą iš orkaitės.
Kategorijos